Erkan Petekkaya - Turkish Soap Opera Oyle Bir Gecer Zamn Ki Actor Erkan Petekkaya As Captain Ali And Actress Wilma E - Eğitim hayatını mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, sonrasında bostancı ortaokulu, fenerbahçe lisesi ve anadolu üniversitesi devlet.

Erkan Petekkaya - Turkish Soap Opera Oyle Bir Gecer Zamn Ki Actor Erkan Petekkaya As Captain Ali And Actress Wilma E - Eğitim hayatını mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, sonrasında bostancı ortaokulu, fenerbahçe lisesi ve anadolu üniversitesi devlet.. 10.06.2021 14:33 tuğba ekinci annesiyle pozlarını paylaştı! 1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. Diyarbakırlı olmasına rağmen elazığ doğumlu olan petekkaya, çocukluğunu i̇stanbul, anadolu yakası'nda geçirmiştir. Erkan petekkaya, 11 aralık 1970 tarihinde elazığ'da dünyaya geldi. 11 aralık 1970, elazığ), oyuncu.

Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler… erkan petekkaya, 11 aralık 1970 yılında elazığ'da dünyaya gelmiştir. Diyarbakırlı olmasına rağmen elazığ doğumlu olan petekkaya, çocukluğunu i̇stanbul, anadolu yakası'nda geçirmiştir. Born 11 december 1970) is a turkish actor. Erkan petekkaya hakkında bilinmeyenler 2004 yılında didem petekkaya ile olan evliliğinden bir oğlu oldu. Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe anadolu üniversitesi devlet konservatuvarı'nı kazanan petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında.

Ft0dwa64xjfccm
Ft0dwa64xjfccm from i.sozcu.com.tr
Hem oyunculuğu hem sesi ile kendine hayran bırakan erkan. Erkan petekkaya resmi facebook sayfası twitter.com/_erkanpetekkaya. 1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. Erkan petekkaya'nın yaşını soruyorsanız erkan petekkaya'nın doğum tarihi 11 aralık 1970 yılıdır. Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe anadolu üniversitesi devlet konservatuvarı'nı kazanan petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında. Boyu 1.89 cm, kilosu 78, burcu ise yay'dır. Erkan petekkaya is a turkish actor who has appeared in many turkish drama serials. 11 aralık 1970, elazığ), oyuncu.

11 aralık 1970, elazığ), oyuncu.

184 220 tykkäystä · 798 puhuu tästä. Son dakika erkan petekkaya haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Erkan petekkaya/эркан петеккая запись закреплена. Born 11 december 1970) is a turkish actor. Fenerbahçe lisesi'nden mezun olan erkan petekkaya, koyu bir fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor. Her delikanlı dizisinin seyyar kahramanı. Erkan petekkaya kimdir nereli, kaç yaşında? Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe anadolu üniversitesi devlet konservatuvarı'nı kazanan petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında. Erkan petekkaya, dizi ve sinema oyuncusu. Самые новые твиты от erkan petekkaya (@_erkanpetekkaya): Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe lisesi'nde okumuştur. Aslen diyarbakırlı olmasına rağmen elazığ da doğdu. Biz ve ortaklarımız çerezler gibi teknolojiler kullanıyoruz ve size en iyi çevrimiçi hizmeti sunabilmek adına internet tarama verileri topluyoruz.

Her delikanlı dizisinin seyyar kahramanı. Anadolu üniversitesi devlet konservatuarı'nı kazanan erkan petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. Erkan petekkaya, 2019'da ekranlara gelen vurgun dizisinde kemal vardar karakterini canlandırdı. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında güzel günler dizisiyle devam etti. Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe lisesi'nde okumuştur.

Erkan Petekkaya Showbiz Lounge
Erkan Petekkaya Showbiz Lounge from showbizlounge.files.wordpress.com
Ünlü oyuncu erkan petekkaya bu hafta i̇bo show'un özel bölümünün konuklarından biri. Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe lisesi'nde okumuştur. Hem oyunculuğu hem sesi ile kendine hayran bırakan erkan. He is on the list of famous and handsome actors. Erkan petekkaya (born 11 december 1970) is a turkish actor. Fenerbahçe lisesi'nden mezun olan erkan petekkaya, koyu bir fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor. 11 aralık 1970, elazığ), oyuncu. 184 220 tykkäystä · 798 puhuu tästä.

Diyarbakırlı olmasına rağmen elazığ doğumlu olan petekkaya, çocukluğunu i̇stanbul, anadolu yakası'nda geçirmiştir.

11 aralık 1970, elazığ), türk oyuncudur. 11 aralık 1970, elazığ), oyuncu. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı. Erkan petekkaya (born 11 december 1970) is a turkish actor. Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler… erkan petekkaya, 11 aralık 1970 yılında elazığ'da dünyaya gelmiştir. Boyu 1.89 cm, kilosu 78, burcu ise yay'dır. Eğitim hayatını mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, sonrasında bostancı ortaokulu, fenerbahçe lisesi ve anadolu üniversitesi devlet. Didem petekkaya ile 2003 yılında dünya evine giren yakışıklı oyuncunun bu evlilikten bir de cem cano isminde erkek çocuğu oldu. He is on the list of famous and handsome actors. Born 11 december 1970) is a turkish actor. Erkan petekkaya/эркан петеккая запись закреплена. Erkan petekkaya is a turkish actor who has appeared in many turkish drama serials. Erkan petekkaya'nın yaşını soruyorsanız erkan petekkaya'nın doğum tarihi 11 aralık 1970 yılıdır.

His wife name is didem petekkaya they married in 2003. Erkan petekkaya (born 11 december 1970) is a turkish actor. Didem petekkaya ile 2003 yılında dünya evine giren yakışıklı oyuncunun bu evlilikten bir de cem cano isminde erkek çocuğu oldu. Didem petekkaya ile evli olan başarılı oyuncunun cem cano petekkaya isminde bir evladı var. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı.

Ft0dwa64xjfccm
Ft0dwa64xjfccm from i.sozcu.com.tr
Erkan petekkaya kırmızı oda delikanlı sadi karakteri ile oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. Boyu 1.89 cm, kilosu 78, burcu ise yay'dır. Bu yolla içerik ve reklamları. Самые новые твиты от erkan petekkaya (@_erkanpetekkaya): Erkan petekkaya 1993 tarihinden itibaren devlet tiyatrolarında kadrolu olarak çalışmıştır. Aslen diyarbakırlı olmasına rağmen elazığ da doğdu. Erkan petekkaya boyu, kaç yaşında? Anadolu üniversitesi devlet konservatuarı'nı kazanan erkan petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır.

Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe lisesi'nde okumuştur.

Born 11 december 1970) is a turkish actor. 184 220 tykkäystä · 798 puhuu tästä. Erkan petekkaya, 2019'da ekranlara gelen vurgun dizisinde kemal vardar karakterini canlandırdı. 10.06.2021 14:33 tuğba ekinci annesiyle pozlarını paylaştı! Erkan petekkaya'nın yaşını soruyorsanız erkan petekkaya'nın doğum tarihi 11 aralık 1970 yılıdır. He is on the list of famous and handsome actors. Mehmet karamancı i̇lkokulu'nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe lisesi'nde okumuştur. Fenerbahçe lisesi'nden mezun olan erkan petekkaya, koyu bir fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor. Hem oyunculuğu hem sesi ile kendine hayran bırakan erkan. Erkan petekkaya, çocukluğunu i̇stanbul, anadolu yakası'nda geçirmiştir. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında güzel günler dizisiyle devam etti. Erkan petekkaya is a turkish actor who has appeared in many turkish drama serials. Erkan petekkaya, 11 aralık 1970 tarihinde elazığ'da dünyaya geldi.

Posting Komentar

0 Komentar